Vendégház Kötcsén

Visszajelzések

Kiváló
14 vélemény alapján
tutitusi
tutitusi
2023-10-29
Fantasztikus hely, csodás élmény itt az ősz, a dézsafürdő, a fantasztikus reggeli helyi termékekkel, új és kényelmes berendezéssel kiválóan alkalmas családoknak vagy tátsaságoknak is és nagyon kedves a személyzet!
Orsolya Nagy
Orsolya Nagy
2023-10-15
Gyönyörű környezet, barátságos és segítőkész szállásadók, igényes szobák és berendezés, ínycsiklandozó reggeli helyi termelők legjobbjaiból, dézsafürdő, saját csónakázótó - mindez tökéletesen jellemzi a Kökényházat, ahol minden apró és nagyobb részletről nagyon érződik, hogy szívvel-lélekkel építették-szépítették.
VL Sugár Varga
VL Sugár Varga
2023-09-01
Gyönyörű környék, igényes szállás, kedves vendéglátók - mi kell még? Csak javasolni tudjuk!
Vera Papp-Hadik
Vera Papp-Hadik
2023-08-15
A falu központjától 10 perc sétára, mégis eldugott, természetközeli helyen fekvő birtok - saját tóval, erdővel, autentikusan felújított házakkal. Mi a nagyobbik házban szálltunk meg három gyerekkel. Esztétikus és kényelmes a berendezés, rendkívül segítőkész és vendégszerető a tulajdonos és az üzemeltető. Volt alkalmunk őzekkel találkozni a kertben, csónakázni a tavon, helyi termelők finomságaiból kóstolni reggelire, házi szörpöt inni napközben. Különleges élmény volt pár napra földbirtokossá válni.
Viktória Szalánczi
Viktória Szalánczi
2023-07-23
Nehéz innen hazamenni a panelbe. Ez a hely maga az Éden. Olyan mintha egy saját uradalmad lenne állatkerttel, tavirózsás tóval, szomszédok nélkül. A 20. sz. eleji miliő találkozása a legmodernebb technikával.
Helga V
Helga V
2023-07-04
Mindenkinek ajánlom, aki ki szeretne szakadni a hétköznapok rohanásából, nyugalomra, csendre vágyik. Ezt itt mind megtalálja. Gyönyörű természetes szépség a ház és környéke. A tónál megfigyelhető élővilág lenyűgöző és fantasztikus dolog béka koncertre elaludni. A ház egyszerű és nagyszerű. Minden porcikája átgondolt tervezésre és szuper ízlésre utal. Minden megtalálható benne, amire szükség van. A tulajdonosok rendkívül kedvesek és barátságosak és a személyzet is. Mi vissza fogunk még térni. ❤️
Nikoletta Cene-Zömbik
Nikoletta Cene-Zömbik
2023-06-10
Mesebeli hely, ha szeretnél elvonulni a város zajàtól. Itt csak a békák és madarak " zavarják" meg a nyugalmad😊 Kíváló vendeglátás, isteni, friss, házias reggeli🧀🥖
Gabriella Szabó
Gabriella Szabó
2023-05-09
Tündérkert 3 hektáron, tisztavízű tóval, erdővel, virágillattal. Szinte háborítatlan természet veszi körül az embert ezen a helyen. A házigazdák nagyon kedvesek és vendégszeretőek, a házak csodaszépek. Már akkor visszavágytunk ide, mikor még el sem indultunk haza :)
Márton Heródek
Márton Heródek
2023-04-30
Tökéletes hely, hogy az ember kicsit elvonuljon a zajos nagyvilágtól. Akár a vendégháznál maradva, akár a környéket bejárva, gyönyörű és meghitt úticél.